Hjelp tilHåndholdt støvsuger

Lading av batteri

• Før første gangs bruk bør batteriet lades ca. 4 timer i PowerUnit, for å aktivere batteriets maksimale effekt.

• Den maksimale batterikapasiteten oppnås etter den femte ladingen og utladningen.

• Vi anbefaler en komplett utladning før lading av batteriet. Slik oppnår du batteriets fulle kapasitet.

• Batteriet må lades ved en romtemperatur fra 10 °C til 40 °C.

Lade Triflex-batteri:

• Når batteriet er fulladet, kobler indikatoren for batterinivået seg ut etter 10 minutter for å spare strøm.

• Når det oppladbare batteriet ikke har vært i bruk på lenge og er utladet, går det i en sikkerhetsmodus for å forhindre fullstendig utladning. Ved lading reagerer indikatoren for batterinivå først etter ca. 30–60 minutter.

• Ta vekk klistremerket på batteriet.

• Skyv batteriet langs sporene til det tydelig klikker på plass i PowerUniten.

• Trykk på begge utløsertastene på siden av batteriet, hvis du vil ta fra hverandre delene og batteriet.

• Stikk ladestøpslet til den vedlagte ladekabelen inn i ladekontakten på undersiden av batteriet.

• Sett laderen i en stikkontakt.

Ladeprosessen begynner.

Lade Duoflex-batteri:

• Stikk ladestøpslet til den vedlagte ladekabelen inn i ladekontakten nede på baksiden av PowerUnit.

• Sett laderen i en stikkontakt.

Ladeprosessen begynner.