SøkFinn en forhandler
Hjelp tilStekeovn

Maten smuldrer opp

Maten smuldrer opp ved heving og baking i stekeovnen/dialogovnen.

Deigen er for myk.

Tilsett mindre væske i deigen.

Når svært fettholdig gjærdeig heves, kan den flyte utover som følge av fuktighetstilsetning.

La svært fettholdig gjærdeig heve uten fuktighetstilsetning.

Hevetemperaturen er litt for høy.

Reduser hevetemperaturen.

Heveprosessen er for lang.

Reduser varigheten av heveprosessen. Merk deg at heving av deigen er integrert i automatikkprogrammet «Brød». Ikke la deigen heve ytterligere.

Merk deg at brød som ikke bakes i form kan flyte utover. Formbrød synker sammen under tilberedningsprosessen.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Her finner du bruksanvisningene til dine Miele-produkter.
Les mer
Bestill servicebesøk

Bestill servicebesøk

Vi tar gjerne imot din servicebestilling online eller per telefon
Bestill et servicebesøk
Kontaktskjema

Kontaktskjema

Dette krever en beskrivelse som kan gå over to linjer. Mieles serviceavdeling tar kontakt med deg så raskt som mulig.
Til kontaktskjemaet