SøkFinn en forhandler
Hjelp tilStekeovn

Maten for tørr

Maten er for tørr.

Det ble valgt en uegnet funksjon.

Bruk helst funksjonen «Over-/undervarme» dersom du opplever dette, da vil det føres mindre luft ut av ovnsrommet.

Temperatur ble stilt inn for lavt.

Øk temperaturen rundt 10–20 °C.

Det blir værende for mye fuktighet i ovnsrommet, noe som fører til at maten danner en skorpe for sent og derfor tørker ut mer.

Dersom funksjonen Crisp-funksjon (fuktighetsreduksjon) støttes av stekeovnen din, slå på funksjonen Crisp function.

Bruk funksjonen «Varmluft pluss», da det føres mer luft ut av ovnsrommet.

Reduser temperaturen med 10–20 °C.

Ved tilberedning av fuktig mat (f.eks. dypfryst pommes frites) må du følge anvisningene på forpakningen og snu maten ofte, for å redusere fuktigheten i ovnsrommet.

Ved svært mye eller svært fuktig mat må du åpne døren 2 til 3 ganger.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Her finner du bruksanvisningene til dine Miele-produkter.
Les mer
Bestill servicebesøk

Bestill servicebesøk

Vi tar gjerne imot din servicebestilling online eller per telefon
Bestill et servicebesøk
Kontaktskjema

Kontaktskjema

Dette krever en beskrivelse som kan gå over to linjer. Mieles serviceavdeling tar kontakt med deg så raskt som mulig.
Til kontaktskjemaet