Hjelp tilStekeovn

Hvordan aktiverer jeg Smart Food ID (SFID)?

Smart Food ID (SFID) blir aktivert i Miele Appen og på stekeovnen.

Forutsetninger

• Miele App-versjonen 4.7.2 eller høyere (den respektivt nyeste versjonen anbefales)

• Kompatibel stekeovn med integrert kamera

• Stekeovnen må være koblet til via WiFi og forbundet med en brukerkonto hos Miele. Stekeovnen vises i startmenyen til Miele Appen.

• Dersom stekeovnen er kompatibel vises Smarte funksjoner under oppføringen Smart Food ID i Miele Appen.
      På produktinformasjonssiden vises også oppføringen Smarte funksjoner/Smart Food ID.*

• Aktuell fastvareversjon (Profil > Produktinnstillinger > Produktoppdateringer > RemoteUpdate)

• Aktuell versjon av WiFi-modulen (Profil > Produktinnstillinger > Produktoppdateringer > WiFi-modul-Update)

1. Aktivere Smart Food ID i appen

• Åpne Miele Appen.

• Velg Smarte funksjoner.

• Velg Smart Food ID.*

• Velg Aktivere.

I Miele Appen vises en bekreftelse på at Smart Food ID er aktivert. Deretter starter en opplæring med informasjon om bruken.

2. Aktivere Smart Food ID på stekeovnen

• Slå stekeovnen av og på igjen via på/av-tasten .

• Velg menyen Innstillinger på stekeovnen. Det nye menypunktet Matgjenkjenning står til disposisjon.

Merk deg at det kan ta opptil 30 minutter før det nye menypunktet Matgjenkjenning vises i stekeovnens display.

• Velg menypunktet Matgjenkjenning.

• Still inn matgjenkjenningen på .

• I menyen må du påse at i Innstillinger for stekeovnen, er menypunktene Kamera i ovnsrommet og Matgjenkjenning aktivert med innstillingen .