- Med forbehold om tekniske endringer og eventuelt oppståtte feil.
Den nye vakuumeringsskuffen fra Miele har mange bruksmuligheter: Vakuumering bevarer kvaliteten på maten, gir den lengre holdbarhet eller forbereder den til sous-vide-tilberedning. Dette gjøres enkelt og greit ved at maten pakkes i folie, luften trekkes ut, og den blir lufttett forseglet. Da kan man f.eks. vakuumere rester og fryse dem ned – næringsstoffer, smak og vitaminer får en lengre holdbarhet enn ved vanlig frysing, og ingen frostskader oppstår. I tillegg sparer du plass i fryseren. Også væsker, som f.eks. supper, kan vakuumeres helt problemfritt. Porsjonere, oppbevare og forberede – alt med kun ett produkt.
Til produktene«Sous-vide» kommer fra fransk og betyr tilberedning «under vakuum». Med denne metoden tilberedes maten i en vakuumeringspose ved konstant lave temperaturer i dampovnen. Denne skånsomme metoden anbefales spesielt ved tilberedning av kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt, ettersom viktige næringsstoffer og aromaer bevares, på grunn av den lave varmen og den lange tilberedningstiden.
Til produkteneMiele Experience Centers
Kontakt
Varemerket Miele
Forretningspartnere