- Fri frakt for bestilling av tilbehør og rengjøringsprodukter med verdi over kr 500,-. For kjøp under kr 500,- tilkommer kr 159,- i frakt.
- Startside
- ContentHub Topic
Kombidampovnene fra Miele
Plassbesparende og allsidig
Damptilberedning er en av de sunneste måtene å tilberede mat på. Men hva er det som gjør damptilberedning så sunt? Mat blir tilberedt ved relativt lave temperaturer – og i motsetning til vanlig tilberedning med høye temperaturer, bevares vitaminer og mineraler. Samtidig oppstår det ingen direkte vannkontakt under damptilberedningen – dermed beholder matvarene den intensive egensmaken. Også forskere bekrefter de verdifulle fordelene ved damptilberedning: Spesielt innholdet av C-vitamin er betydelig høyere ved damptilberedte matvarer – en damptilberedt paprika inneholder f.eks. like mye næringsstoffer som rå paprika – et pluss både for sunnhet og smak.
Alltid nøyaktig: Med de allsidige stekeovnsfunksjonene som over-/undervarme, stor eller liten grill, omluftsgrill eller Pizza & pai blir alle retter perfekt tilberedt. Det trådløse steketermometeret i DGC Pro gjør det enda enklere. Det overvåker kjernetemperaturen konstant, beregner tilberedningstiden automatisk samt stopper tilberedningen når den ønskede kjernetemperaturen er nådd.
I DGC kan du tilsette fuktighet i tilberedningsprosessen ved å legge til dampstøt i funksjonen KlimaPluss. Dette gir deg spesielt luftige brød med blank stekeskorpe og en saftig stek.Du kan justere tilberedningsklimaet i DGC Pro enda mer nøyaktig ved å stille fuktigheten på nøyaktig prosentandel og ved å kunne kombinere flere tilberedningstrinn. Som et resultat kan DGC Pro kombinere både fuktig og tørr varme til en ny funksjon – kombidamp – og tilbyr dermed 3 fullverdige funksjoner i én ovn.
Tilbehør avhenger av modellen. Bildet(-ene) er ment som eksempler
- Med forbehold om tekniske endringer og eventuelt oppståtte feil.